Udskiftning af vinduer

Skal du have udskiftet de nuværende vinduer med nye og mere energieffektive ruder?

Så lad os hos tømrerfirmaet Brædde-Bissen hjælpe dig. Vi har den rette erfaring der skal til for at montere både døre og vinduer til den private bolig, sommerhuset, stalden eller hvor der ellers er brug for nye døre og vinduer.

Vi tilbyder naturligvis også gerne professionel rådgivning ift. valg af type og hjælper dig med at finde en der både passer til bygningens stil og samtidig matcher dine ønsker. 

Kontakt os allerede i dag hvis du er interesseret i et godt tilbud. Vi holder til i Nibe i Nordjylland, men kører også i og omkring Aalborg, Løgstør og omegn.  

Kontakt os for en god aftale

Hvornår er det tid til at skifte vinduer?

Der kan være flere tegn på at det er ved at være tid til at udskifte de gamle vinduer.

Oplever du eksempelvis at træet er plaget af slem råd eller svamp, er fugen mørnet, er der misfarvninger og skjolder på vindueskarmens overflade eller oplever du træk fra vinduet? Så kan det være tegn på at de trænger til en udskiftning. 

Er du i tvivl om vinduerne kan holde eller skal skiftes, så er du velkommen til at kontakte os, hvorefter vi kan hjælpe med en professionel vurdering. 

5 fordele ved at udskifte gamle vinduer

  • Øget energieffektivitet: Nye energieffektive vinduer kan hjælpe med at reducere varmetab og spare penge på lang sigt ved at reducere energiregningen.
  • Forbedret indeklima og komfort: Nye tætte vinduer kan forhindre varmetab og reducere støj fra omverdenen, hvilket resulterer i forbedret indeklima og øget komfort i dit hjem.

  • Optimeret visuelt udtryk: Nye vinduer kan forbedre det samlede visuelle udtryk af dit hjem, samtidig med at de øger boligens værdi.

  • Længere levetid: Nye vinduer er normalt lavet af bedre materialer og er bedre beskyttet mod skader og slid, hvilket resulterer i en længere levetid.

  • Nemmere vedligeholdelse: Nye vinduer kræver ofte mindre vedligeholdelse og er nemmere at rengøre end ældre vinduer.

Få et godt tilbud på nye vinduer og døre

Overvejer du at udskifte de gamle eller utætte vinduer med en mere energibesparende løsning? Eller har du et nybyggeri der skal have monteret splinter nye døre eller vinduer? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om din opgave, hvorefter vi kan udarbejde et godt tilbud til dig. 

Ring til os allerede i dag på telefon 61 60 86 54 eller send en mail til os braedde-bissen@outlook.dk og lad os hjælpe dig i mål med projektet. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Vi er medlem af BYG Garant, hvilket er din sikkerhed for korrekt udført tømrerarbejde i høj kvalitet.