Køkkenmontage i Nibe, Ålborg, Løgstør og omegn

Et køkken er ofte hjertet i ethvert hjem og et sted hvor mange timer kan bruges. Skal du have nyt køkken, er det derfor vigtigt at få det monteret korrekt, så det hele fungerer som det skal.

Som professionel tømrerfirma kan vi hjælpe med at sørge for en præcis og sikker montage af dit nye køkken. Vi er medlem af BYG Garanti, hvilket er din sikkerhed for korrekt udført montage og tømrerarbejde. 

Design og planlægning

Før montagen kan begynde, er det vigtigt at have en god plan for køkkenet.

Som tømrer kan vi hjælpe med at designe køkkenet, så det passer perfekt til dit hjem og dine ønsker. Vi kan også hjælpe med at planlægge, hvor hver enkelt del skal placeres, for at sikre en optimal udnyttelse af pladsen.

Montering af køkkenet

Når planen er på plads, kan vi gå i gang med at montere køkkenet. Vi sørger for, at skabene og bordpladen er sat op korrekt, og at alle ledninger og rør er tilsluttet korrekt. Derudover sikrer vi, at køkkenet er plan og at døre og skuffer åbner og lukker som de skal.

Kontakt os for at høre mere

Nyt køkken i Aalborg

Kontakt os for en god aftale

Er du på udkig efter en tømrer til at hjælpe med at montere det nye køkken? Så tøv ikke med at kontakte os.
Med stor erfaring i køkkenmontage og kan vi hjælpe med alt fra design til færdig montage, samt med professionel rådgivning og vejledning. Ring i dag og hør mere eller for et uforpligtende tilbud på 61 60 86 54