Nyt tag

Trænger din bolig, sommerhus eller staldbygning til et nyt tag eller en tagrenovering? 

Så kan vi hos Brædde-Bissen hjælpe med taglægning eller renovering af det nuværende. Som professionel tømrerfirma har vi den rette ekspertise og erfaring til at udføre tagarbejde i top kvalitet. Vi har fokus på at levere holdbare kvalitetsløsninger, som vores kunder kan få glæde af i mange år. 

Er du interesseret i at få et tilbud, så ring til os allerede i dag og hør mere på telefon 61 60 86 54.
Vi hjælper kunder rundt omkring i Nibe, Aalborg, Løgstør og omkringliggende områder i Nordjylland. 

Vi er medlem af BYG Garanti, hvilket er din garanti for et korrekt håndværk i topkvalitet. 

Vælg det rette tag til dit hjem

Der er mange forskellige typer tage på markedet, så det er vigtigt at vælge det, der passer til dit hjem og dine behov. Nogle af de faktorer der skal overvejes inden tagtypen vælges er eksempelvis størrelse, form, materiale, stil og budget. 

Vi lægger forskellige tagtyper heriblandt tegl/betontagsten, eternittag og ståltag. Derudover opbygger vi også tagkonstruktioner til alle tagtyper, eksempelvis: skifer, tagpap, selvbærende-trapez og ståltag. 

3 fordele ved at få lagt et nyt tag

  • Får boligen til at fremstå nyere og forbedre det visuelle udtryk
  • Isolerer bedre og holder derfor bedre på varmen, hvilket kan reducere varmeudgifterne 
  • Er en investering der øger boligværdien 

Et nyt tag kan give dit hjem en opgradering både i udseende og rent funktionelt. Det kan både beskytte dit hjem, øge værdien og  forlænge levetiden på huset. Samtidig er det også en langsigtet investering, da et nyt tag har en længere levetid og kræver mindre vedligeholdelse.

Skal vi hjælpe med at lægge dit nye tag?

Hvis du skal have lagt et nyt tag, eller har brug for en professionel fagmand til at hjælpe med at vurdere tagets stand, så lad os hjælpe dig. Vi står til rådighed med professionel rådgivning, hvorefter vi kan varetager opgaven fra start til slut.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på et nyt flot tag der matcher din bolig på telefon 61 60 86 54 eller send en mail til os på braedde-bissen@outlook.dk

Kontakt os allerede i dag for en god aftale