Renovering af hus i Nibe, Ålborg, Løgstør og omegn

Trænger boligen eller sommerhuset til fornyelse?

Så kan vi hos Brædde-Bissen hjælpe med en renovering der kan give boligen nyt liv, og en ny glæde for dig i hverdagen. Vi optimerer din bolig, så den kommer til at opfylde jeres behov og ønsker, og så I kan sætte et personligt præg på hjemmet. 

Som tømrerfirma har vi stor erfaring med de fleste tømrer- og snedkeropgaver, hvilket betyder at vi kan varetage hele opgaven fra start til slut.
Vi er et nærværende og pålideligt tømrerfirma med base i Nordjylland, der lægger stor værdi i at skabe et personligt samarbejde med vores kunder. Det betyder at dialogen med os bliver taget med de hænder, der skal være med til at bygge jeres drøm. 

Er i interesseret i at tage en snak om muligheder og ideer, så ring til os allerede i dag på telefon 61 60 86 54. Vi hjælper kunder rundt omkring i Nibe, Ålborg, Løgstør og omkringliggende områder. 

5 grunde til at renovere boligen

  • Muligheden for at skabe dit drømmehjem
  • Fornyelse og forbedringer af boligen der giver en ny glæde i hverdagen
  • Øger ejendomsværdien
  • Kan være med til at energioptimere boligen
  • Mulighed for at udnytte pladsen bedre

Renovering øger boligværdien

Når man får foretaget en renovering vil det øge værdien. Først og fremmest vil det det give beboerne i huset en ny glæde i hverdagen, imens det på samme tid vil øge ejendomsværdien. Jo større renoveringen er, jo mere vil værdien stige som udgangspunkt. Dog afhænger det også af hvad der renoveres. Badeværelse og køkken er er nogle af de rum der kan have størst effekt på værdistigningen. 

Kontakt os allerede i dag

Renovering af hus i Nibe - Nyt sildebensgulv

Hvad koster renovering af hus?

Renoveringer varierer meget fra projekt til projekt, og det samme gør prisen. Skal hele huset have en totalrenovering eller ombygning, så vil prisen afspejles derefter og være højere, end hvis det blot er enkelte rum der skal renoveres. Den eksakte pris udarbejdes altså udfra hvad der nøjagtig skal laves.

Er du interesseret i at høre mere om priser, eller i at få et uforpligtende tilbud på dit renoveringsprojekt, så kontakt os og lad os tage en snak om hvad du ønsker lavet. 

Lad os hjælpe med renoveringsprojektet 

Kontakt os allerede i dag og få en professionel fagmand med på råd - så finder vi sammen den bedste løsning der matcher dine ønsker og behov. 

Du kan fange os på telefon 61 60 86 54 eller ved at sende en mail til braedde-bissen@outlook.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Vi er medlem af BYG Garanti, hvilket er din sikkerhed for et korrekt udført håndværk i høj kvalitet.