Tagrenovering i Nibe, Ålborg, Løgstør og omegn

Er der hul i taget, er det utæt, har manglende tagsten eller oplever du andre problemer? Hos Brædde-Bissen hjælper vi gerne med at renovere taget - og er det ikke nok, tilbyder vi også at lægge et splinter nyt tag

Vi er et lokalt tømrerfirma i Nordjylland med speciale i tagarbejde, der tilbyder kvalitetsløsninger der får dit tag til at skinne som nyt og gør det mere modstandsdygtig overfor vind og vejr. 

Nogle af de tagtyper vi arbejder med er tegl/betontagsten, eternittag og ståltag. Derudover opbygger vi også tagkonstruktioner til alle tagtyper, heriblandt skifer, tagpap, selvbærende-trapez og ståltag. Vi har derfor den rette erfaring og knowhow til at varetage de fleste tagopgaver. 

Vi kører i Nibe, Ålborg, Løgstør og omkringliggende områder i Nordjylland.

Derfor kan det være en god idé, at renovere taget

Taget er en utrolig stor og vigtig del af huset, og derfor er det afgørende at det fungerer. Skadede tage kan føre til alvorlige problemer f.eks. fra vand og fugt, og kan i værste fald ende med at påvirke huset og boligværdien negativt, hvis skader ikke bliver udbedret. 

Med den rette tagrenovering kan du få dit hus til at se flot ud igen, og på samme tid beskytte dit hjem mod potentielle skader. Der er mange muligheder med tagrenovering, lige fra at reparere en enkelt skade til at udskifte hele taget.

Tagrenovering kan være en stor investering, men det er en investering i dit hjems sikkerhed, værdi og udseende. 
Vi hjælper dig med en god og holdbar løsning, der holder dit tag tæt - og vi er medlem af BYG Garanti, hvilket er din sikkerhed for korrekt udført arbejde.  

Ring i dag for et godt tilbud på tagrenovering 

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller tagrenovering. Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning, der matcher din bolig og dine ønsker. 

Ring til os og hør mere allerede i dag på telefon 61 60 86 54 eller send os en mail braedde-bissen@outlook.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os allerede i dag og hør mere