Træterrasse

Drømmer du om at få en skøn terrasse i haven, hvor godt vejr og gode stunder kan nydes? 

Som professionel tømrerfirma har vi hos Brædde-Bissen stor erfaring i at bygge forskellige typer af træterrasser. Vi kan derfor både rådgive dig i forhold til valg af materialer, design, vedligeholdelse og meget mere, for derefter at bygge en terrasse der matcher dine ønsker og behov. 

Du kan allerede i dag kontakte os på telefon 61 60 86 54 for at tage en snak om ideer og muligheder, eller for at få et uforpligtende tilbud. Vi hjælper kunder rundt omkring i Nibe, Aalborg, Løgstør og omkringliggende områder i Nordjylland. 

Vi er medlem af BYG Garanti, hvilket er din sikkerhed for et korrekt udført arbejde. 

En træterrasse giver haven nyt liv

En ny terrasse kan give haven et nyt liv, og skabe et samlingspunkt hvor solens stråler kan nydes med venner, familie eller i eget selskab. 

En træterrasse er en god investering, der vil kunne gøre udearealerne endnu mere attraktive at opholde sig i. Derudover vil det også bidrage til positivt til ejendomsværdien.

Kontakt os allerede i dag for et godt tilbud

5 ting du kan overveje inden terrassen skal bygges

Der findes et utal af muligheder til hvordan en træterrasse kan bygges, og derfor er der nogle overvejelser man skal gøre sig inden projektet kan gå i gang. Nogle af overvejelserne kan være:

  • Hvor stor skal den være?
  • Skal den have et specielt design? 
  • Skal den bygges med en overdækning, i niveauer, med en trappe eller andet?
  • Hvilken træsort skal den bygges i?
  • Hvor i haven skal den placeres ift. vind og vejr?

Lad os hjælpe med at bygge din drømme terrasse

Overvejer du at få bygget en ny terrasse, så kontakt os i dag og lad os tage en snak om dine muligheder, eller for et uforpligtende tilbud. I samråd med dig finder vi frem til den bedste løsning, så du kan få den terrasse du drømmer om. 

Ring til os i dag og hør mere på telefon 61 60 86 54 eller send en mail til braedde-bissen@outlook.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.